Webblog over social media,  SEO,  zoekmachineoptimalisatie,  internet, marketing,  websites,  webdesign, handige webapplicaties, CMS, en nog veel meer. Like onze Dawn Dreams Facebook page of volg ons op Twitter voor updates!

 

Een Facebook account voor zakelijk gebruik

Facebook wordt steeds vaker zakelijk gebruikt en men bouwt ook daarin een zakelijk netwerk op. LinkedIn is bij uitstek goed voor het voeren van inhoudelijke discussies in een bepaald vakgebied en is een mooie kaartenbak met persoonlijke informatie van het netwerk. Alleen op het gebied van persoonlijk contact heeft LinkedIn zijn beperkingen en daarin voldoet Facebook wel.

Lees meer...

Huisstijl als onderdeel van de marketing

De toegevoegde waarde van de huisstijl als onderdeel van de bedrijfsmarketing van een onderneming wordt vaak onderschat. De huisstijl speelt juist een grote rol in het onderbewuste van de klanten en potentiële klanten. Een huisstijl kan potentiële klanten aantrekken of juist afstoten en dient daarom als een wezenlijk onderdeel in de bedrijfsmarketing opgenomen te worden.

Lees meer...

Een database van zakelijke relaties voor de onderneming

Een gedegen database met contactgegevens van alle zakelijke relaties is zeer belangrijk voor een onderneming. Niet alleen contactgegevens worden er in opgenomen maar ook belangrijke of relevante informatie over de zakelijke relaties.

Lees meer...

Zoekwoorden in content voor optimalisatie zoekmachine (SEO)

Teveel van het goede is nooit goed en werkt averechts. Dat is ook het geval met zoekwoorden die gepositioneerd worden in de content van een website voor zoekmachineoptimalisatie, oftewel SEO (Search Engine Optimization).

Lees meer...