Website design - web ontwikkeling

Dawn Dreams is van alle markten thuis!

Website Ontwikkeling

Vrijblijvende offerte

We staan er voor in dat wij zeer betaalbare en concurrerende prijzen neerzetten met goede kwaliteit en service! 

Uw eigen huisstijl wordt weergegeven in een professionele webdesign. Wij ontwerpen in verscheidene stijlen: voor een zakelijke uitstraling, een jong publiek, artistiek en creatief gericht, fantasie, technisch, informatief of welke webdesign look dan ook die het best bij u of uw onderneming past.

Wij vinden een gebruiksvriendelijke navigatie van uiterst belang voor optimale functionaliteit van de website. Tevens wordt de website geoptimaliseerd voor zoekmachines en zijn mobielvriendelijk. In de vormgeving en ontwikkeling van de website wordt rekening gehouden met al deze facetten.

Lees meer over onze Design Website Pakket.

CMS Joomla!

Dawn Dreams bouwt websites met het CMS Joomla systeem. Er is hiervoor gekozen, omdat Joomla ons de meest toepasbare en uitbreidbare applicatie-integratie biedt. U kunt zelfs nadat uw website gebouwd en opgeleverd is, nog altijd extra apllicaties bijbestellen.

Het CMS Joomla systeem wordt op uw eigen webhost server geïnstalleerd. Het is open source en dus geheel gratis en geen extra jaarlijkse licentiekosten

Wilt u zelf de teksten in uw website updaten zonder tussenkomst van een webmaster en zonder enige kennis van programmeren? Dan bent u hier aan het goede adres! Joomla is zeer gebruiksvriendelijk op het gebied van content beheer voor het eenvoudig aanpassen van teksten op de webpagina's zelf.

Joomla handleiding

Als extra service ontvangt u van Dawn Dreams een stap voor stap handleiding van het administratorpaneel bij de oplevering, zodat u uw website direct zelf kunt updaten. De teksten worden bewerkt in een teksteditor dat werkt zoals het bekende Word programma. Er staan ook gouden tips in voor zoekmachineoptimalisatie! Een voorbeeld van de coverpage en pagina's:

Vraag een vrijblijvende webdesign offerte aan via het contactformulier!