Aanbevelingen

"Snelle service en aanpak, maatwerk, een oplossing voor elke situatie en vooral meedenken wat mogelijk is aan implementatie van benodigde functionaliteiten in de websites. Ook de representatie van onze huisstijl online en drukwerk ligt in goede handen bij Dawn Dreams."
Harry Stokman, CEO Direct Current BV

"Jill heeft voor onze personeelsvereniging (www.pvjohnson.nl) een hele prettige en gebruiksvriendelijke website gemaakt. Het is zeer prettig om met haar samen te werken. Ze luistert ook goed naar de behoeftes die wij hadden. Als er ook maar iets is kan ik haar bereiken en in no-time is het opgelost! Wat wil je nog meer?"
T. Berghoef, SC Johnson Europlant (LinkedIn aanbeveling)

“Startende ondernemers raad ik aan bij Jill Li een Social Media training te volgen en uit te vinden welke mogelijkheden er zijn om professioneel zichtbaar te worden op bv LinkedIn of Facebook. Haar creativiteit en het vermogen zich in te leven in wat jij wilt uitstralen, weet zij duidelijk te vertalen naar een concept dat bij jou past maar vooral ook hóe je dat kunt gebruiken op Social Media. Klasse!" 
Sonja van Dijk, Organized by Sonja

"I have been showing it to a lot of my relations and they are very impressed. Thanks again, for all your assistance. This has been in the waiting for a long time and thanks for your time and dedication."
Dwaine Thomas, CEO KAD Protection Security Services